20 Ekim 2015 Salı

Yatak Odası Dekorasyonu

Yatak odanız sadece uyumak için tasarlanmış bir yerden daha fazlasını sunmalıdır size. Nevresim takımları, yatak örtüleri, perdeler gibi tekstil ürünlerini kullanarak odanızı sizi yansıtan bir yere dönüştürebilirsiniz.

Ev Tekstil Pazarı olarak dekorasyonla ilgili pek çok fikir paylaştık. En çokta yatak odası dekorasyonuyla ilgili. Bu konuda ne kadar çok örnek incelersek dekorasyonda ki başarımız her örnekte artıyor. Her yeni örnekte yeni fikirlere sahip oluyoruz. Yeni renk kombinasyonlarını ve en yeni dekorasyon türlerini bu şekilde takip edebiliyoruz. Zamanla bu konuda ufkumuz daha da genişliyor. Bu yazımızda yine yatak odası dekorasyonu. Gün boyunca, evin içinde bile olsa yatak odasından uzakta oluruz. Hele ki işteyken, dışarıdayken, o yumuşacık yatağın hayali ile vakit geçirir bazı insanlar. Akşam eve geldiğinizde güzel dekore edilmiş bir yatak odasında dinlenmek, ve yeni güne güzel bir yatak odasında başlamak gerçekten harika bir duygu. Yatak odaları geceleri bize sıcak ve konforlu bir ortam sunarken, sabahları ise ferah ve aydınlık bir mekan oluşturmalı. Yatak odaları iç dünyamızı yansıtan bize ait özel mekanlardır. Bu yüzden yatak odası dekorasyonunun güzel ve ferah olması gerçekten önemlidir.


Yatak odası dekorasyonunda evin diğer bölümlerine oranla daha fazla joker ürünler vardır. Mesela nevresim takımı veya yatak örtüsünü değiştirerek yatak odanızın havasını anında değiştirebilirsiniz. Birbirinden güzel her çeşit  ve kalitede nevresim takımlarını ise tabi ki Ev Tekstil Pazarı’ndan satın alabilirsiniz!


3D Tek Kişilik Nevresim Takımı Space




Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı Sedef






Polycotton Çift Kişilik Nevresim Takımı Hazel




Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı Salkım



Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı Outlet


Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı Cecily


Jakar Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı Elicia




Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı Aries



3D Çift Kişilik Nevresim Takımı Story



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder