17 Ekim 2015 Cumartesi

Banyo Düzeni İçin Aksesuar Seçimi



Banyo Düzeni için Aksesuarlar

 Banyo düzeni için, çeşitli düşük bütçeli aksesuarlardan yararlanılabilir. Bu banyo aksesuarları, mevcut alanı en verimli şekilde kullanmanıza olanak verdiği gibi, görsel olarak da derli toplu bir banyoya kavuşmanızı sağlar.

Cihaz askıları: Banyoda sürekli kullandığınız elektrikli cihazları uygun askılara asarak, hem kolay ulaşılabilir olmasını sağlayabilir, hem de düzenli bir görünüm oluşturabilirsiniz. Bazı cihaz askıları sadece saç kurutma makinaları içindir. Bazıları ise, saç kurutma makinaları ve elektrikli traş makinaları gibi birden fazla cihazı asabilmenize olanak sağlar.


Kavanozlar ve metal kutular: Plastik ya da cam kavanozların içine pamuk, kulak temizleme çubuğu ya da toka gibi ufak parçaları yerleştirebilirsiniz. Kavanozların yanı sıra, metal kutuları da küçük eşyalarınızı depolamak için kullanabilirsiniz. Metal kutu kullandığınızda, kutunun üzerine, muhteviyatı ile ilgili etiket yapıştırmayı ihmal etmeyin. Bu kavanoz ve kutuları, açığa yerleştirebileceğiniz gibi, banyo çekmecelerinin içinde de muhafaza edebilirsiniz.

 Şeffaf plastik cepli düzenleyiciler: Bu plastik düzenleyicileri banyo kapınızın arkasına asarak, şeffaf ceplerin içine banyo malzemelerinizi yerleştirebilirsiniz. Çok cepli şeffaf düzenleyiciler, banyo malzemelerinizi birarada ve düzen içinde tutmak için ideal bir çözümdür.


Köşe dolabı veya köşe rafı: Banyonuzda en azından bir köşeyi ek depolama alanı yaratmak için kullanabilirsiniz. Bunun için, uygun köşeye göre bir köşe dolabı ya da köşe raf sistemi organize edebilirsiniz. Dolap veya raflar, yerden başlatılabileceği gibi, duvar boyunca da yerleştirilebilir.


Plastik pompalı şişeler: Eğer şampuan ve losyon gibi bakım malzemelerinizi büyük hacimlerde satın alıyorsanız, plastik pompalı şişelere aktararak, günlük kullanımda fiyat avantajı elde edebilirsiniz. Böylece, kullanım amaçlı hazırladığınız plastik pompalı şişeleri banyoda tutabilir, büyük boy konteynerleri banyonuzun dışında, farklı bir alanda depolabilirsiniz.

Banyo Seti 4 Parça Crystal


Banyo Setleri: Banyonuzda uyumdan hoşlanıyorsanız tüm parçalarınızı set halinde alıp 
banyonuzda bir bütünlük sağlayabilirsiniz.
Banyo düzeni sağlamak için, çeşitli aksesuarlardan faydalanarak, düşük bütçeli çözümler oluşturabilirsiniz.
Banyo Seti 5 parça Forest


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder