1 Ekim 2015 Perşembe

Bebek Odası Dekorasyonu

BEBEK ODASI DEKORASYONU
 
Bebek odası dekorasyonu bebek eşyalarıyla ilgili en heyecan verici detaylardandır. Aileye yeni bir kişi katılırken, onun minik odasıyla ilgilenmek sizi mutlu edecektir.
Bebek odalarındaki eşyalarda bulunması gereken en önemli özellik güvenli, sağlıklı olmaları gerektiğidir. Eşyaların hangi malzemelerden üretildiği, bebek sağlığına uygun olup olmadıkları ve anti-bakteriyel özelliklerde olmaları son derece önemlidir. Bebek odası dekorasyonu yaparken bunları göz önüne almalısınız.
Bebek odasına nevresim takımı seçerken elbette estetik olarak güzel durmalı ve istediğiniz gibi olmalıdır. Ama öncelik vermeniz konu nevresim takımının rengi, deseni yani estetik görüntüsü değildir. Bebek odasında kullanacağınız her eşya bebeğin sağlığına uygun, doğal maddeden yapılmış, kolay temizlenebilen, leke tutmayan ve temizliğe dayanıklı ürünler olmalıdır. Bebeğinizin nevresim takımını 1-2 hafta aralığında değiştirmeniz gerektiği göz önüne alındığında temizliğe dayanıklı olması önemli konulardan biridir.
Bebeğinizin odasını şenlendirecek hem sağlıklı %100pamuk kumaştan üretilmiş, hem de gözünüze hitap edecek birbirinden güzel bebekgrubu ürünleri Ev Tekstil Pazarı’nda sizleri bekliyor!
 
Bebek Nevresim Takımı Bugs Bunny Sweet
Bebek Nevresim Takımı Sweet Friends
Bebek Nevresim Takımı Happy Sail
 
Battaniyeli Bebek Nevresim Takımı Happy Day


































 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder