31 Ekim 2015 Cumartesi

SONBAHAR DEKORASYONU


Yaz ayları geride kalırken, evlerinizi de dekoratif dokunuşlarla sonbahara hazırlayabilirsiniz.

Dekoratif dokunuş

Evlerinizde sonbahar uyumuna oturma odanızdan başlayabilirsiniz. Bunun için oturma odanızdaki koltuk takımınızda  sonbaharı çağrıştıran renklerde kırlentler kullanabilir, koltuklarınızın üzerini şallarla süsleyebilir, berjer veya koltuk kenarına küçük bir battaniye koyabilirsiniz. Dilerseniz tül ve perdelerinizde de sonbahara uygun motif ve renk değişikliğine gidebilirsiniz. Benzer bir değişikliği yatak odanızdaki nevresimleriniz üzerinde de yapabilirsiniz. Nevresim takımlarınızı yine aynı şekilde sonbahar renklerinde veya sonbaharı çağrıştıran obje resimleriyle olanlarından kullanabilirsiniz.

Objeler

İçerisinde kurumuş dal ve yapraklardan oluşan saksılarla, sonbaharı yaşadığınız ortama taşıyabilirsiniz. Yine evinizde yapacağınız çiçek desenleriyle sonbahar esintilerini yansıtacak bitki ve çiçekleri kullanabilirsiniz. Evinizi sonbahara hazırlarken odalardaki dekoratif objelerinizde de mevsim değişikliğine gidebilir, hasır bir kase içinde mevsime özgü meyve objeleri yerleştirebilirsiniz.

Duvar renkleri

Eğer evinizde doğa geçişini yansıtacak renk değişikliğine de gitmek isterseniz bu durumda duvarlarınızda açık toprak tonlarını tercih etmelisiniz. Duvarlardaki sonbahar renk geçişlerini duvar kağıtları ile de yapabilirsiniz. Bununla uyumlu olarak yine toprak tonlarına uyumlu berjer, sehpa, puf  gibi tamamlayıcı ürünler, dekoratif kilim ve halılar kullanabilirsiniz.

Mumlar

Evinize sonbaharı taşımak için mumlardan da yararlanabilirsiniz. Ateşin ambiyansa verdiği sıcaklığı evinize yansıtmak amacınıza ulaşmada size çok yardımcı olacaktır. Sonbahar renklerinin hakim olduğu farklı ebatlardaki dekoratif mumlar, evinize ayrı bir hava katacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder