13 Ekim 2015 Salı

KANSER HER YERDE! ÖNEMLİ OLAN ONU NASIL KENDİMİZDEN UZAK TUTACAĞIMIZ?


Dokunmaktan korkmayın!
                                           Meme kanseri öldürmez, ihmalkarlık öldürür!


KANSER HER YERDE! ÖNEMLİ OLAN ONU NASIL KENDİMİZDEN UZAK TUTACAĞIMIZ?

Biz Ev Tekstil Pazarı olarak bu ayı “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olarak ele alacağız ve bu konuda sizleri daha da bilinçlendireceğiz.

Tekstil ürünleri gıda maddelerinden sonra insan bedeniyle en çok ilişkide olan ürün grubudur. Kıyafetlerimizin, nevresim takımlarımızın, battaniyelerimizin, havlularımızın üzerindeki boya artıkları ve kimyasallar, ter ve solunum yoluyla vücudumuza nüfus ediyor ve sağlığımızı en az gıda maddelerindeki kimyasallar kadar etkiliyor. Yapılan bazı araştırmalara göre bu kimyasalların bir kısmı alerjilere neden oluyor ve kanser riski taşıyor.
Günümüzde kullanılan tekstil ürünlerinin büyük çoğunluğunun ana maddesi elyaf. Elyaf, doğal ve sentetik olmak üzere ikiye ayrılıyor. Doğal elyaflar hayvanlardan ve bitkilerden elde edilirken, sentetik elyaflar petrol ve türevleriyle bazı kimyasallardan yapay olarak üretiliyor. Ucuza mal edilmeleri, ütü ve yıkama kolaylığı nedeniyle sentetik kumaşlar tekstil sektöründe son derece gözde. Ayrıca bu ürünlerin çoğunda kullanılan ve aslında kullanılmaması gereken kimyasal maddeler vardır. Bu kimyasal maddeler aşağıdaki listededir. Ev Tekstil Pazarı’nda bu kimyasal maddeleri içeren hiçbir ürün yoktur.
Lütfen kullandığımız her ürüne dikkat edelim. Ucuz diye hiçbir ürünün kalitesinden ödün vermeyin. Unutmayın hiçbir şey sizden daha değerli değil.!

Hiçbir üründe bulunmaması gereken kanserojen kimyasal maddeler
(Ev Tekstil ürünlerinde bu kimyasal maddelerin hiçbiri yoktur)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder