6 Ekim 2015 Salı

Yatak Odanıza Göre Nevresim Takımı Seçimleri Nasıl Olmalı?

Yatak Odanıza Göre Nevresim Takımı Seçimleri Nasıl Olmalı?


Yatak odası dekorasyonunun en önemli kısmını yataklar oluşturur. Odanın dekorasyon tarzı hakkında da fikir veren yatakların mobilyalarından takım aksesuarlarına kadar her detay özenle seçilmelidir. Yatak odanız için alabileceğiniz gibi çocuk odalarında ya da tek kişilik misafir odalarında da tercih  edebilirsiniz. Modellerde ise mobilyanın türü ve odanın dekorasyonuna göre değişen çok fazla alternatif var.
     
Lilian Kahve Nevresim Takımı

Hem sade hem şık bir dekorasyon isteyenler için yukarıdaki gibi çiçekli beyaz nevresim takımlarını tavsiye ederim. Hem tek kişilikte hem çift kişilikte rahatlıkla bulabilirsiniz.

Dobray Siyah Nevresim Takımı

Açık renk duvar rengi sahip yatak odalarında koyu renk nevresim takımı modern bir hava yaratır. Diğer mobilyalar ile bu bütünlüğü sağlayabilirsiniz.
                 

Hazel Nevresim Takımı

Çocuklarınızın hobilerine ve zevklerine göre nevresim takımlarını rahatlıkla bulabilirsiniz. NevresimTakımı içindeki renkleri hafif olarak odaya da uygulayabilirsiniz.
            
Lola Sweet  Bebek Nevresim Takımı
Bebek odalarında renkli nevresim takımları kullanmak istiyorsanız sade renkleri diğer mobilyalarda ve duvarlarda tercih etmenizi öneririm.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder