14 Kasım 2015 Cumartesi

KATLANABİLİR SÜNGER YATAKLAR



Bugün sizlerle sitemizde en çok sevilen ürünlerden bir tanesi olan katlanabilir sünger yataklar adına bilgi vereceğim. Evimizde yazın sıcaklarında herkes evin içini değilde balkonları, terasları tercih ediyor. Ama yataklarındaki, koltuklarındaki konforu orada bulamayabiliyorlar. İşte katlanabilir sünger yatak tam bu noktada vazgeçilmez bir ürün haline geliyor. Çünkü katlanabilir özelliği sayesinde hem yatak, hem minder hemde puf olarak kullanılabiliyor. Örneğin pikniğe gittiniz. Mangallar hazırlanana kadar biraz uyumayı yada uzanıp doğanın içinde huzuru bulmayı kim istemez ki? Bunu size katlanabilir sünger yatak sunuyor. Kolayca bir yerden bir yere götürebileceğiniz için istediğiniz her noktada katlanabilir sünger yatak sizlerle. Ayrıca birden fazla desen seçeneği ile zevkinize hitap eden ürünü kolaylıkla seçebilirsiniz.


butterfly katlanabilir sünger yatak


Katlanabilir sünger yataklar sitemizde oldukça kullanışlı ve çok satılan ürünlerimizden.  Peki aldıktan sonra  yüzü kirlenirse ne yapacağız? Ev Tekstil Pazarı’nda hizmet satıştan sonra da devam ediyor.  Katlanabilir sünger yatakların kumaşları leke tutmaz, sıvı geçirmez kumaştır.
Katlanabilir sünger yatağınızın ya da minderlerin fermuarı açılıp içindeki sünger çıkartın. Ardından kılıfı ters çevirerek makineye yerleştirin. 30 °C sıcaklıkta renkli ürün deterjanı kullanarak hassas yıkama yapın.  Kesinlikle optikli deterjan, ağartıcı ve çamaşır suyu kullanmayın. Kurutucuda kurutmayın. Yıkama ve kurutma işlemi bittikten sonra 150 °C sıcaklıkta tersten ütüleyebilirsiniz. Kuru temizleme kullanılabilir.

Eğer yıkama talimatlarına uyarsanız katlanabilir sünger yatağınızı ilk günkü güzelliğinde uzun yıllar kullanabilirsiniz.
world cities kaylanabilir sünger yatak
blade katlanabilir sünger yatak
floral katlanabilir sünger yatak









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder