13 Temmuz 2015 Pazartesi

Pike Takımları

Yazın ısınan havalarla beraber konforlu bir uyku neredeyse imkânsız hale geldi. Durum böyle olunca ilk değiştirmemiz gereken kışlık nevresim takımları, yorganlar ve battaniyeler oldu. Kışlık nevresim takımlarının, yorganların, battaniyelerin yerini yaza uygun, tiril tiril, rengârenk, yumuşak dokulu pike takımları alıyor. Pike takımlarının içinde ise yastık kılıfı, çarşaf ve pike bulunuyor. Yaz gecelerinde sadece bir örtü olarak kullanılan pikeler çoğunlukla ranforce ve pamuklu kumaşlardan üretiliyor. Bu özellikleriyle terlemeden konforlu bir uyku sağlayan pike takımları yumuşak dokusuyla rahat bir uyku uyumanızı ve sabah mutlu uyanma sebebiniz olur.

Pike takımları sadece konforlu bir uykuyla sizi mutlu etmez. Aynı zamanda yatak odası dekorasyonunuzu renklendirerek,canlandırarak ve güzelleştirerek uyanırken yaşadığınız mutluluğu uyandıktan sonrada sürdürmenizi sağlar. Böylece canlı renklerle desenlendirilmiş pike takımlarınızla hem konforlu bir uyku hem güzel bir yatak odası dekorasyonu hem de mutlu bir gün elde etmiş olursunuz. Yani“bir taşla üç kuş” vurmuş olursunuz.

En kaliteli markaların en güzel, en renkli pike modellerini Ev Tekstil Pazarı’nda Ramazan Bayramı’na özel çok uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

İşte Ramazan Bayramı kampanyamızda yer alan pike takımlarından bazıları:
   

Taç Claire Pike Takımı


Taç Despina Pike Takımı


Taç Flowering Pike Takımı


Taç Frette Pike Takımı


Taç Lorinda Pike Takımı


Taç Lumina Pike Takımı


Ramazan Bayramı Kampanyamızdaki tüm pike takımları için
http://www.evtekstilpazari.com/ramazan-bayrami-ozel 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder