29 Temmuz 2015 Çarşamba

%100 Pamuklu Nevresim Takımları

Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki ömrümüzün üçte birini uykuda geçiyoruz ve uyku kalitesi yaşamımızı olumlu yönde etkiliyor. Rahat ve dinlendirici bir uyku için, yatağımız kadar mis gibi kokusuyla, çeşit çeşit desenleriyle ve atalarımızın yüzyıllardır kullandığı pamuk ipliğinden dokunmuş kumaşlarıyla nevresim takımlarının kalitesi ve konforu da önemlidir. %100 pamuklu kumaştan üretilmiş nevresim takımlarıyla uykunun sıcak rüyalarına daldığınızda huzur içinde uyanabilirsiniz.

Peki nevresim takımı seçerken neye dikkat edilmelidir? Öncelikle sağlıklı, kaliteli ve dayanıklı kumaşlar tercih edilmelidir.  %100 pamuklu kumaşlar özellikle yaz sıcaklarında hava geçirgenliğinin yüksek olması sebebiyle uyurken vücudun hava almasını sağlar. Böylece, terleme ve rahatsızlık hissi yaşatmaz. Serin tutar ve esnek yapısı sayesinde dayanıklıdır. %100 pamuklu kumaşların tek olumsuz noktası ise kırışmaya meyilli olması ve yüksek sıcaklıkta yıkandığı zaman çekme olasılığıdır. Ee bu kadar kusur, kadı kızında bile olur. Yıkama talimatlarına uyduğunuz sürece Ev Tekstil Pazarı’ndan aldığınız nevresim takımları uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.  


Ev Tekstil Pazarı, insana yaraşır bir yaşamın parçası olan kaliteli uykuya önem verdiği için ağırlıklı olarak %100 pamuk kumaştan üretilen, farklı desen seçeneklerindeki nevresim takımları satmaya özen göstermektedir. Birbirinden güzel %100 pamuk nevresim takımlarına EvTekstil Pazarı’ndan ulaşabilirsiniz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder