25 Mayıs 2015 Pazartesi

Ev Tekstil Pazarı

Yorganlarla kaplanan beyaz sabun kokulu bembeyaz çarşaflar günümüzde yerini rengarenk, yumuşacık nevresimlere bırakmıştır. Nevresim takımları birbirinden renkli kumaşlarla birbirinden farklı resimlerle nakşedilmektedir. Hatta 3D teknolojisiyle doğadaki her kare kumaş üzerine aktarılabilmektedir. Kim yorgun bir günün akşamında ılık bir duşun ardından giydiği bornozuyla kendini yumuşacık ve rengarenk bir nevresim takımı içerisinde kendini uykunun kollarına bırakmak istemez ki?

                                            
Ev Tekstil Pazarı

Bornoz ve nevresim dediğimizde ise aklımıza ilk olarak Denizli gelir. Denizli ev tekstilinin başkentidir. Öyle ki Dünya Türk Havlu ve Bornoz günü Denizli’de kutlanmaktadır. Denizlili ev hanımları, gelinler çok şanslıydı çünkü ev tekstilinin başkentinde evlerine birbirinden güzel havlular,bornozlar, nevresim takımları alabiliyorlar, çeyizlerini diledikleri gibi düzebiliyorlardı. Şanslıydı diyorum çünkü artık Şimdi Türkiye'nin 81 ilinden Denizli'nin birbirinden güzel, renkli ve şık nevresim takımlarına, bornozlarına, havlularına internet yoluyla uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz bir site var. Ev TekstilPazarı. onlıne satış sitemiz
                                                   


Ev tekstilinde yılların birikimi olan tecrübemizi Denizli'nin ev tekstil ürünlerini bütün Türkiye'yle buluşturabilmek için e-ticaretle birleştirdik. www.evtekstilpazari.com.tr  sitesini oluşturduk. Ev Tekstil Pazarı’nda sizlerin memnuniyeti için uygun fiyatlara kaliteli ve çeşitli ürünler sunuyoruz. Yatak odanız, banyonuz ve mutfağınız için en güzel ürünler Ev Tekstil Pazarı’nda sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder