30 Ocak 2018 Salı

Havlu tercihi yaparken dikkat edilmesi gerekenler..

Ev Tekstil Pazarı

Günümüzde en çok kullandığımız eşyalar arasında bulunan havlular, evimiz için olmazsa olmaz olan eşyalardan biridir. Havluların kullanım alanları git gide artmakta ve çeşitli şekillerde kullanılmaktadır. Günümüzde el havluları ve banyo havluları olmak üzere ikiye ayrılsa da git gide artan havlu kullanımı çeşitli amaçlara yönelik de yapılmaktadır.
                                      
Ev Tekstil Pazarı
Havlular, el havlusu, yüz havlusu, banyo havlusu ve plaj havlusu olmak üzere ölçülerine göre kategorilendirilir. İhtiyacınıza uygun ölçülere karar verin.

Havlunun gramajı ve hav yüksekliği havlu alırken dikkat edilmesi gereken bir başka önemli kriterdir. Su emiciliği yüksek, dokunulduğunda yumuşaklık hissi veren , kullanım ömrü uzun ürünler tercih edilmelidir. Kaliteli bir havluda suyu emerek batma süresi maksimum 100 saniye olmalıdır.


Seçeceğiniz havlunun içeriğine dikkat edin. Havlunun yapıldığı iplik türü dayanıklılık, emicilik, yumuşaklık, renk haslığı gibi bir çok parametreyi etkiler. Pamuk, bambu, modal gibi doğal lifler hem teninize en uygun bir seçimdir.www.evtekstilpazari.com.tr sitemizden online satış için havlularımıza ve diğer ürünlerimize ulaşabilirsiniz.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder