18 Aralık 2015 Cuma

YILBAŞI HEDİYE FİKİRLERİ


Yeni yılın, herkese sağlık, huzur, mutluluk, başarı ve güzellikler getirmesini diliyorum. Bildiğiniz gibi 2016 yılbaşına şunun şurasında fazla bir vakit kalmadı. Daha net ifadeyle, bu yazıyı yazdığım tarihten itibaren yılbaşına 2 hafta kadar bir zaman dilimi var! Eminim ki, daha şimdiden yılbaşı ile ilgili tatil ve eğlence planlarınızı yapmaya başlamışsınızdır. Yeni yıla ister evinizde, isterseniz de evinizden çok uzaklarda girin, ama yılbaşı hediyenizi şimdiden mutlaka seçin.
Çünkü, ne olur ne olmaz diye erken davranmakta her zaman yarar var! Eğer bunca iş, koşuşturma arasında vakit bulup da mağazaları gezemediyseniz ya da hediye siteleri içerisinden sizi cezbedecek güzel bir yılbaşı hediyesi ile karşılaşmadıysanız bu yazı tam size göre. Çünkü, hiç üşenmeden 2016 yılbaşı için alınabilecek tüm hediyeleri tek tek inceledim ve sizin için hediye fikirleri oluşturdum. Yılbaşı için sevgilinize, eşinize, dostunuza veya genel anlamıyla sevdiklerinize henüz ne hediye alacağınızı bilmiyorsanız, sizin için seçtiğim yılbaşı hediyeleri ile parlak fikirler edinebilirsiniz. 

Ev Tekstil Ürünleri
Sevdiklerinize yılbaşında alabileceğiniz hediyelerin başında ev tekstil ürünleri en mantıklı olanlardan.Mesela nevresim takımı, havlu, battaniye düşünebilirsiniz. Hem kalıcı, hemde sizi sürekli hatırlayabileceği bir hediye.












Banyo aksesuarları: Aksesuar hediye olarak herkesin aklına gelebilecek ilk hediye. Ama banyo aksesuarı kolay kolay kimsenin aklına gelmez. Banyolarının şıklığına bir parça da siz destek olmak isterseniz farklı tasarımlarda zevke uygun banyo aksesuarı hediye olarak mükemmel bir tercih olabilir.





Kişiye Özel Karakalem Resim Hediye Seti

Diğer özel günlerde olduğu gibi Yılbaşı için de hep aynı bilindik hediyeleri görmekten sıkılmadınız mı? Artık bu sene farklı bir hediyem olsun diyorsanız, işte tepeden tırnağa her şeyi ile orijinal bir yılbaşı hediyesi. Kişiye Özel Karakalem Hediye seti ile sevgilinize ya da çok sevdiğiniz birine yılbaşının en güzel hediyelerinden birini verebilirsiniz.

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

İşte bu yastık modeli de, yılbaşı için düşünülebilecek hem dekoratif, hem de romantik hediyelerden biri. Film şeridi şeklinde hazırlanmış bu özel yastıkla sevgilinize ya da çok sevdiğiniz birine güzel bir yılbaşı sürprizi yapabilirsiniz. 

Magic Egg - Sihirli Yumurta

Sevgilinize yılbaşının en güzel sürprizlerinden birini Sihirli Yumurta ile yapabilirsiniz. Diğer yumurtalara hiç benzemeyen Sihirli Yumurtadan gürül gürül sevgi akıyor. İçinden sevgi mesajları filizlenen Sihirli Yumurta ile sevgilinize Unutamayacağı romantik bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder