4 Aralık 2015 Cuma

HOME OFİS İÇİN DEKORASYON FİKİRLERİ


Küçük bir işletmeniz varsa ve ofise ihtiyaç duyuyorsanız, evinizin uygun bir bölümünü ev ofisi (home ofis) olarak kullanabilirsiniz.
Ev ofisi küçük işletmelerin gereksiz masraflardan kurtulmasına yardımcı olduğu gibi evden çalışanlar için de gerekli fiziki çalışma koşullarının oluşmasını sağlar. İşlerinizi daha rahat sürdürebilmek için masa, sandalye, dolaplar vs. gibi çeşitli temel ihtiyaçlarınız olacaktır. Evinizin uygun bir bölümünü çalışma alanı olarak dekore ederek kendi ev ofisinizi oluşturabilirsiniz.
Sofistike bir görünüm isterseniz, koyu renkler ve düz hatlı mobilyalar kullanarak keskin hatlı, fakat zarif bir ev ofisi yaratın. Çalışma ofisinizin gereğinden fazla rahatlatıcı olması, çalışırken ilginizin kolay dağılmasına sebep olabilir. Bu yüzden, büyük, rahat koltuklar yerine, küçük ve güzel tasarımlı koltuklar seçin.
Yumuşak hatlı desenleri olan duvar kağıtları, odanın görünümünü fazla çaba sarf etmeden yumuşatmaya yarar. Dilerseniz, duvar kağıdında parlak misket limonu yeşili rengini kullanarak, odanıza canlılık kazandırabilirsiniz.Desenli duvar kağıdı kullanarak, ciddi bir ofis görünümünden kurtulabilirsiniz.
Evde ofis ortamı oluştururken, öncelikle çalışma masanızın fonksiyonelliğine dikkat edin. İhtiyacınızdan fazla çekmece ve rafı olan çalışma masaları, çalışırken dikkatinizi dağıttığı gibi, masanızın dağılmasına neden olabilir. Masanızı, kullanım alışkanlıklarınıza göre seçin.
İlham veren dekorasyon fikirleri
1. Dekorasyonunuzda açık renkler kullanabilirsiniz.

2. Duvar kağıtları çalışma alanınıza renk katar.

3. Salonunuzun bir bölümünü ofis olarak kullanabilirsiniz.

4. Çalışma masanızı pencerenin önüne koyarak kendinize ferah bir alanı oluşturabilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder