15 Mart 2017 Çarşamba

İlkbahar Dekorasyonu

Mevsimler geçerken, pencereler ardından izlemek yerine, mevsimlerin etkilerine ayak uyduracak dekorasyonlar ile kendinizi ve evinizi canlandırmaya ne dersiniz? En sevilen mevsimlerden biri olan ilkbahar, canlanma, yenilenme, doğal olma gibi birçok ruh halini hepimize yaratacak kadar güçlü bir enerjiye sahiptir. Mevsimin tüm enerjisini doyasıya yaşamak, yeni baştan doğan güneşin sıcak serpintilerini evinizde kullanmak adına ilkbahar dekorasyonunu tercih edebilirsiniz. Hemen perdeler ile işe başlayarak, daha ince, ışığın içeri daha hızlı gireceği, daha açık tonları tercih edebilirsiniz. Pencere önlerine ilkbahar çiçekleri ile daha da bir canlılık katmanız mümkün olacaktır.






Baharın tatlarını ve kokusunu duvarlarınıza yansıtabilmek adına, renkli, cıvıltılı duvar kağıtları kullanılabilir. Bu şekilde evinizde ki kıpırtı ve heyecan, doğadan gelen ile birleşecektir. İçinizi ısıtacak harika tablolar ile duvarlarınıza daha bir hareket ve eşsiz bir tarz katmanız da mümkün olacaktır. Sarı, pembe, turuncu ve yeşil gibi renklerin açık versiyonlarını ilkbahar dekorasyonu için rahatlıkla kullanmanız mümkün olacaktır. Yerlerde muhteşem kilimler, koltuklarda rengarenk kırlentler ve balkonlarınızda beyaz, pembe renklerden dekoratif ögeleri seçerek kullanmanız mümkün olacaktır. Kır çiçeklerini uygun olan her yerde kullanabilir, onların muhteşem enerjilerini evinize katabilirsiniz. Mobilyalar, masa örtüleri ve sandalyeler için çiçekli kumaşlar, yumuşak renkler inanılmaz güzel ve ilkbahara uygun tarzları size sunacaktır.



Coşkuyu abartmadan evinizde de yaşamak için, her anından keyfi alacağınız özel köşeler oluşturabilirsiniz. Bunun için balkon ya da verandaya güzel bir sallanan koltuk alabilir, bunun yanında özel bir sedirle masa kombin oluşturabilirsiniz. Doğal görünümü pekiştirmek adına, ağaçlara yeşil yosun uygulamaları yapabilir, çiçeklerinizi bu alanlara monte edebilirsiniz. Canlılığı, kokuları ve renkleri tümüyle evinize alabileceğiniz farklı ilkbahar dekorasyonu seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Eşsiz yapısı ve özel yöntemleri ile bu uygulamayı sizler de başarılı bir şekilde uygulayabilirsiniz. Kırsal dokuyu verebilmek adına, köy dekorasyon ögelerinden de yararlanmanız mümkün. Sıcak, samimi ve canlı ortamları yarattığınızda, bahar gün ve gecelerinde dostlarınız ile harika zaman geçireceğiniz özel alanları yaratabilirsiniz. Bu şekilde doğa ile uyumlu olan evlerinize gelen herkes, baharı en etkili şekilde yaşayabileceklerdir.



Ev Tekstil Pazarı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder