18 Mart 2017 Cumartesi

Bahçe mobilyaları ile evinizin şıklığını bahçenizde yaşayın!

Ev Tekstil Pazarı

Havaların ısınması ile birlikte artık bahçelerde daha fazla zaman geçirmeye başlayacağız.Evimizde yaşadığımız rahatlık ve şıklığı bahçelerimizde de yaşamak için dayanıklı ve konforlu bahçe mobilyaları minderleri tercih etmeye çalışırız.
Bahçede kullanacağımız bahçe mobilyalarının en önemli özelliklerinden birisinin dayanıklı olması gerektiğidir.Uzun yıllar kullanmayı düşünerek aldığımız bu mobilyaların suya ve hava şartlarına karşı dayanıklı olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.
Bahçe mobilyaları tercih ederken bazı dikkat etmeniz gereken noktalar mevcut.
  • Rattan bahçe mobilyalarını tercih etmeye çalışınız.
  • Mümkünse yıkanabilir bahçe mobilyalarını tercih ediniz.
  • Dayanıklı malzemeden yapılan bahçe mobilyalarını tercih etmeniz daha uzun yıllar kullanmak adına sizin için daha iyi olacaktır.
  • Bahçe mobilyası, minder ve yastıklarının kılıflarının çıkarılabilir fermuarlı olmasına dikkat ediniz.Yıkmanız gerekeceği için size kolaylık sağlanacaktır.Bahçede sık kirleneceğini dikkate almanız gerekiyor.
  • Farklı hava koşullarına karşı dayanıklı ürünleri tercih ediniz nitekim plastik malzemeden yapılmış bir bahçe mobilyası güneşe maruz  kaldığında koku yapacağı gibi genleşip sertleşecektir.Buda plastiğin kırılmasına neden olabilir.
  • Ahşap bahçe mobilyalarında, ahşabın ısıl işlemden geçen ahşaptan yapıldığına(kompozit) ve koruyucu vernik ile verniklendiğinden emin olunuz.Aksi taktirde mobilyalarınız da  zaman içerisinde suya yada neme maruz kalma durumunda çürüme gerçekleşecektir.
  • Demir ve ferforjeden yapılan bahçe mobilyalarının boyandığından ve küflenmeye karşı önlem alındığından emin olunmalıdır.
Ev Tekstil Pazarı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder