7 Şubat 2017 Salı

Banyo Setleri ve Banyo Aksesuarları

Sabah uyanıp yataktan kalkmanın ardından kendimizi bulduğumuz ilk yer banyolarımız. Erkeklerinde, Kadınlarında hayat maratonu banyodan başlıyor ve elini yüzünü yıkayıp kendine çeki düzen verdikten sonra günlük koşuşturmacalara devam ediyor. Her yeni günümüzü karşılayıp, uğurladığımız yer olan banyoların görsel olarak da bizi memnun etmesi oldukça önemli.

Dolayısıyla, banyolarımızda çok çeşitli aksesuarlar kullanmaya çalışmaktayız. Seçtiğimiz çeşitli banyo aksesuarlarıyla banyolarımızı hem ortamın havasını değiştiriyor, hem de daha kullanışlı bir hal almasını sağlıyoruz. Banyo zemininde bir kilim yada banyo paspası kullanarak duşun ardından kayıp düşmeyi engelliyoruz ya da diş fırçalarını, fırçalıkların içinde tutup ağız hijyenimizi sağlıyoruz. Peki daha güzel bir banyoya sahip olmak için hangi aksesuarları tercih etmeliyiz? Seçeceğimiz banyo aksesuarlarının birbiri ile uyum içerisinde olması gerekir mi? Ayrıca klozet takımları, duş perdeleri, havlular gibi banyo tekstilinin olmazsa olmaz parçaları ile bir takım halinde görünmesi için neler yapabilirsiniz ? gelin, beraber banyonuza hoş bir hava katacak çeşitli banyo aksesuarlarını inceleyelim.

        

Eskiden kadın eline benzer şekilde olan sabunluklar yüzünden bir nesil, sabunluk kavramına baya bir mesafeli durdu ve banyoya sabunluk koymadı. Eğer ki sizde aynı fikirdeyseniz yani sabunu banyoya sokmama konusunda ısrar ediyorsanız, çok çeşitli farklı alternatifler kararınızdan vazgeçmenize neden olabilir. Hem kalıp sabunlarınızı, hemde ferahlatıcı kokular sağlayan, banyoda tropik bir iklim etkisi oluşturan sıvı sabunları içine doldurabileceğiniz birbirinden farklı sabunluk modellerini incelemenizde fayda var.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder