14 Kasım 2016 Pazartesi

Renkler ve Terapi


Renk Terapisi, çakralar olarak bilinen vücudumuzun enerji merkezlerini yelpazenin yedi ayrı rengini kullanarak dengelenip, düzenleyerek vücudumuzun kendi iyileşme sürecini harekete geçirmeyi hedefler.





Yelpazenin yedi ayrı rengi, yedi ayrı ana çakraya karşılık gelir. Yedi ana çakradan herhangi biri ya da bir kaçı sıkıntı yaşadığında, uygun rengi karşılık gelen çakra üzerinde uygulayarak üzerindeki enerji tekrar dengelenir.

RENK VE KARŞILIK GELEN ÇAKRA

Hem fiziksel hem de duygusal sorunların tedavisinde kullanılan Renk Terapisi, çakraya uygun renkli ışıkların uygulanmasını, uygun renkleri içeren masaj yağlarının kullanılmasını, renklerin niyet edilerek ve görselleştirilerek canlandırılmasını, hatta renkli giysilerin giyilmesini ve uygun renkli yiyeceklerin yenmesini içerebilir.


Renk terapisti ile yapılan çalışma keyifli ve rahatlatıcı bir deneyimdir. Terapi odası sıcak ve koltuk ya da kanepe rahat olmalıdır. Terapistiniz genel sağlık geçmişiniz hakkında bilgi alır. Terapi nedenine bağlı olarak, renkli ışıkların uygulanacağı bazı bölgelerde ışığın ulaşabilmesi için bazı eşyaları çıkarmanız gerekebilir.


Ev Tekstil Pazarı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder