18 Ağustos 2015 Salı

Küçük Yatak Odası Dekorasyonu

Küçük bir yatak odanız varsa dekorasyonunu yaratıcı tasarım ve depolama fikirleri ile göz alıcı hale getirebilirsiniz.
Küçük yatak odanızı olduğundan geniş gösterecek tercihler ve doğru eşyalar ile dekorasyonda fark yaratabilirsiniz. Özellikle de tavanı eğimli yatak odalarında mevcut alandan en fazla oranda faydalanmak önem taşır. Küçük ama etkili dokunuşlarla yatak odanızı olduğundan geniş gösterebilir, sevimli bir hale sokabilirsiniz.
  • Aydınlatın: Farklı renklerle kombin yapıyorsanız bile küçük bir yatak odasını daha geniş göstermek için açık renkler tercih etmelisiniz. Açık renkler yatak odanıza daha ferah ve geniş bir görünüm katacaktır.
  • Bir duvarı öne çıkarın: Yatak odanızda tek duvarı farklı bir renkte boya ya da desenli bir duvar kağıdı ile öne çıkararak, tüm odayı daha sıcak bir hale getirebilirsiniz. Yatak başucunun yaslı olduğu duvar, bu işlemler için en ideal seçim olabilir.
  • Mobilyalarda yaratıcılığınızı konuşturun: Küçük bir yatak odanız varsa amacınız mevcut alanı olabildiğince kullanışlı kullanmak olduğu için, mobilyalarınızı da standart kullanımlarının dışında değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Örneğin; yatak ucuna yerleştireceğiniz bir eşya sandığıyla eşyalarınızı depolayabilirsiniz.
  • Rafları özgürleştirin: Büyük bir kitaplık kullanmaktansa, duvara monte edeceğiniz raflar ile mevcut alandan en fazla şekilde faydalanabilirsiniz. Odadaki köşeleri ya da ölü bölgeleri monte edilmemiş raflarla değerlendirebilirsiniz.
  • Konforu yayın: Odanızın her yerine konforu çağrıştıracak aksesuarlar yerleştirebilirsiniz. Yatağınızın üzerine yumuşacık ve rengarenk yastıklar yerleştirebilir, başucunuza döşemeli bir yatak başlığı ekleyebilir, yere yumuşacık peluş halı serebilirsiniz. Böyle seçimler, yatak odanızı sıcaklık, konfor ve yumuşaklık hissiyle doldurur.
  • Nevresim takımlarını göreve çağırın: Hiç şüphe yok ki bir yatak odasının dekorasyonuna imzayı atan son şey nevresim takımlarının desenleridir. Güzel, hoş bir nevresim takımıyla yatak odanızı bambaşka bir havaya bürüyebilirsiniz. Kaliteli nevresim takımlarıyla yatak odanızın şıklığını tamamlayabileceğiniz gibi uyku kalitenizi ve konforunuzu da etkileyebilirsiniz.


Birbirinden güzel, renkli, şık ve kaliteli nevresim takımları Ev Tekstil Pazarı’nda sizleri bekliyor!

EnVogue Fiora Polycotton Çift Kişilik Nevresim Takımı


EnVogue Trend Polycotton Çift Kişilik Nevresim Takımı


Bahar Aura Ranforce %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı


Bahar Perla Ranforce %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı

Reiki'm Tropical Ranforce %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı

Reiki'm Mary Ranforce %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder