5 Mayıs 2017 Cuma

Bebek Hazırlıkları

Bir bebeğiniz olacak mutluluk, endişe, heyecan,  karmaşık duygular içerisindesiniz ama gene de bu hayatınızdaki en güzel haber :)

                                                                  Ev Tekstil Pazari

Çok geçmeden bu karmaşık duygular yerini tatlı bir telaşa bırakıverir. Bebeğiniz için alışveriş listesi yaparken buluverirsiniz kendinizi…. Bebeğinizin cinsiyeti belli olunca da kimse sizi tutamaz :)

Odası nasıl olmalı, en sağlıklı ve konforlu yataklar, mobilyalar, uyku setleri, sevimli bebek havluları, bornozları, kıyafetlerine bakarken bulursunuz kendinizi….

Peki, hem sağlıklı hem zevkinizi yansıtan bir oda hazırlamak için nelere dikkat etmeliyiz?

-Bebeğiniz için mobilya seçerken, çocuk sağlığı ve güvenliğine uygun özellikle sertifikalı ürünler tercih edilmelidir.

- Bebek odası perdesi, odayı tamamlayan olmazsa olmaz bir dokunuştur. Perde seçerken de toz tutmayan, güneş ışığını engellemeyen stor ve zebra perdeler seçmeniz avantajlı olacaktır.

- Bebeğinizin odasında halı kullanmayı düşünüyorsanız toz tutmayan anti bakteriyel bir seçim yapmalısınız. Ya da çamaşır makinasında da yıkanabilen halı paspasları tercih edebilirsiniz.

-  Uyku seti, nevresim takımı seçimi tarzınızı rahatlıkla yansıtabileceğiniz, belki de işin en zevkli kısmı, mobilyaların açık renkli olması nevresim takımı ve uyku seti renklerini seçerken size geniş bir alternatif ve özgürlük sunacaktır. Bu ürünleri seçerken %100 pamuk ve organik olmasına özen gösterilmelidir. 


                                                                      Ev tekstil Pazarı

bebek koleksiyonumuzdaki ürünler bebeğinize gösterdiğiniz özenin bilinciyle üretilmiştir. 

* Bebek havlu, bornoz, panço, nevresim takımları ve uyku setlerimiz, %100 Pamuk Saf pamuk içeriği sayesinde bebeğinizin cildinin nefes almasını sağlar, terlemeyi önler, mikropların barınacağı ortamın oluşmasına izin vermez ve oldukça yumuşaktır.

                                                Ev Tekstil Pazarı

                Bebeğinize gösterdiğiniz bilincin farkındayız…

                     Bebeğinizi güle güle büyütmeniz dileğiyle… 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder